Η Folli Follie παρουσίασε το μοναδικό Fashion Meets Hope

04.12.2016H μόδα ένωσε τις δυνάμεις της και συνάντησε την ελπίδα με σκοπό την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μοναδικό φιλανθρωπικό fashion show που πλέον ξεχωρίζει ανάμεσα στα καλύτερα που διοργανώθηκαν στην Κύπρο.

Στο fashion show, που πραγματοποιήθηκε στο Audi Terminal Λευκωσίας, έλαβαν μέρος ο διεθνής σχεδιαστής Adam Zohar, η Anice, ο Gregory Morfi και η ΖS by Zoe Sophocleous, οι οποίοι εισέπραξαν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού. Τις συλλογές τους συνόδεψαν κοσμήματα και αξεσουάρ Folli Follie ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Shiseido Cyprus και το hairstyling η ομάδα της Kevin Murphy.

Η Folli Follie, που διοργάνωσε το Fashion Meets Hope για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, έφερε κοντά τους τέσσερεις ταλαντούχους σχεδιαστές και πρόσφερε στο κοινό μια πραγματικά μαγική βραδιά.

Παρουσιαστές ήταν ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


530