Το my-ecigshop τώρα και στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες από το opening party!

04.12.2016Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων my-ecigshop, η οποία ασχολείται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, εγκαινίασε χθες στην Λεμεσό το νέο της κατάστημα στην Γεώργιου Γρίβα Διγενή με ιδιαίτερη επιτυχία!

Πολλοί φίλοι αλλά και νέοι επίδοξοι ατμιστές παρευρέθηκαν προκειμένου να προμηθευτούν τα ηλεκτρονικά τους τσιγάρα όπως επίσης να γνωρίσουν και τα νέα προϊόντα της εταιρίας τα οποία σκοπό έχουν να δώσουν μια νέα διάσταση στον τομέα των ηλεκτρονικών τσιγάρων και αναλώσιμων τους.

Επισκεφθείτε την σελίδα τους εδώ www.my-ecigshop.comwww.facebook.com/MyEcigshop .

Δείτε φωτογραφίες από το event.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


2473