Η myOffice στο πλευρό των νέων επιχειρηματιών

05.12.2016Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η χώρα μας προσφέρει ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον για επιχειρήσεις. Παράγοντες όπως η σταθερά χαμηλή φορολογία και η πολυπολιτισμικότητα καθιστούν την Κύπρο ελκυστικό προορισμό ίδρυσης νέων εταιρειών.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκθέσεις του European Startup Monitor και της Eurostat και σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε, η οικονομία της Κύπρου αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των startups έχει αυξηθεί και όλο και περισσότεροι νέοι τολμούν να κάνουν πράξη τα όνειρα τους. Πιο συγκεκριμένα, ο μέσος όρος ηλικίας του νέου Κύπριου επιχειρηματία είναι 27,2 έτη ενώ ο αντίστοιχος μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 29,9 έτη.

Ωστόσο, η Κυπριακή κοινωνία συνεχίζει να βιώνει τις συνέπειες της πρόσφατης οικονομικής κρίσης και αυτό επηρεάζει τον επιχειρηματικό κόσμο που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της. Πολλά startups αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως η έλλειψη κεφαλαίου και προσπαθούν να τις αντιμετωπίσουν με έξυπνες λύσεις μείωσης κόστους λειτουργίας και ανάπτυξης. Οι εταιρείες ενοικίασης γραφειακών χώρων που συνδυάζουν ποιότητα με χαμηλό κόστος, όπως η myOffice, αποτελούν μία από αυτές τις λύσεις.

H myOffice καλύπτει τις ανάγκες στέγασης κάθε σύγχρονης εταιρείας και την βοηθά να αποκτήσει το επαγγελματικό προφίλ που επιθυμεί. Προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ενοικίαση επιπλωμένου γραφειακού χώρου, υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, έξοδα συντήρησης και λογαριασμούς. Με τον τρόπο αυτό, καθένας από εμάς μπορεί να στεγάσει την επιχειρηματική του ιδέα με χαμηλό κόστος και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Ο ιδρυτής της myOffice Παναγιώτης Κωμοδρόμος, φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία να αφοσιωθεί στους στόχους και στο όραμά του χωρίς περισπασμούς.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας (myoffice.com.cy) για περισσότερες πληροφορίες και στο Facebook  facebook.com/myofficecy Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


155