Όλοι μαζί για την ζωή, όλοι μαζί για τον Αντρέα

24.12.2016Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 17:00-20:00 ελάτε κι εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά μας για να σταθούμε δίπλα στον Αντρέα και να τον στηρίξουμε σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης για τον Αντρέα, ενός καρκινοπαθή συνανθρώπου μας με δημοπρασία με υπογεγραμμένες φανέλες από δημοφιλείς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι οποίοι θα βρίσκονται στο χώρο του Food Park City, Τσερίου 180 στον Στρόβολο.

Για περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του Food Park City στο Facebook https://www.facebook.com/foodparkcity και στο τηλέφωνο 22283320.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την θεραπεία του Αντρέα στο εξωτερικό.

Υποστηρικτής εκδήλωσης: Cambridge Weight Plan

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


263