Μεγαλώνει κι άλλο η παρουσία της ΚΕΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο!

04.07.2017Ακόμα μια μεγάλη εμπορική συμφωνία πέτυχε η ΚΕΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά τα TESCO και τα MORRISONS, η αγαπημένη μπύρα της Κύπρου θα βρίσκεται πλέον και στα καταστήματα ASDA. Η αλυσίδα υπεραγορών ASDA, η οποία δημιουργήθηκε το 1965, είναι θυγατρική εταιρεία της Walmart Αμερικής και αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Αγγλία μετά την TESCO και την Sainsbury's.

Με αυτή τη νέα σημαντική συνεργασία, η μπύρα ΚΕΟ καταφέρνει, σε μια δύσκολη περίοδο, να ενισχύσει περισσότερο την παρουσία της στην αγορά του Ηνωμένου βασιλείου, αφού τα 91 καταστήματα ASDA στα οποία θα τοποθετηθεί άμεσα η μπύρα ΚΕΟ, αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά στο μέλλον. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στις προσπάθειες αύξησης του μεριδίου αγοράς της μπύρας ΚΕΟ σε μια ιδιαιτέρα ανταγωνιστική αγορά που κατακλύζεται από τοπικές και διεθνείς μάρκες μπύρας. Επιπρόσθετα, η παρουσία της μπύρας ΚΕΟ στα ράφια της ASDA θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας και είναι ένα ακόμα βήμα στην επιτυχημένη πορεία που παρουσιάζει το συγκρότημα της ΚΕΟ τα τελευταία χρόνια.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


762