Αλλάζει ο καιρός και τα Bed&Bath έχουν ετοιμαστεί ήδη!

08.10.2017Αλλαγή σεζόν στα Bed&Bath με νέες παράλαβες σε  =ακριλικές και μάλλινες κουβέρτες σε υπέροχους χρωματισμούς για να σας κρατούν ζεστούς  όλο το χειμώνα καθώς και βαμβακερά σεντόνια, κουβερτούλες καναπέ και πολλές επιλογές σε παπλώματα.

Στα Bed&Bath θα βρείτε επίσης μεγάλες προσφορές σε προϊόντα από γνωστές μάρκες όπως Cannon, Fieldcrest, Charisma με ολοκληρωμένες σειρές σε σετ σεντόνια, παπλωματοθήκες,  κουβερλί, παπλώματα, χαλάκια δωματίου και μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου και πολλά αλλά. Νέες συλλογές και παραλαβές σε  ριχτάρια με  ποιότητες σε συνδυασμούς  βαμβακερού και κλωστές bamboo καθώς και χρήσιμα δώρα για όλες τις ηλικίες.

 Στην επίσκεψη σας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε  τα κέντρα ύπνου όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή σε μαξιλάρια, αλλά και τα ορθοπεδικά και ανατομικά αμερικάνικα στρώματα της  King Koil,  τα μόνα με την έγκριση της ένωσης  χειροπρακτών  Αμερικής και μια συλλογή από κρεβάτια με βάσεις, κεφαλάρια καθώς και κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους.

Ντύστε το σπίτι σας και ανανεώστε τους χώρους σας με τις επιλογές των καταστημάτων Bed&Bath.

Λεμεσός: Κολωνακίου 25(Kολονακίου Center)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 25430071

Λευκωσία: Λεωφ.Στροβόλου 117

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 22420081

Social media: Bed&Bath Cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


96