H ομάδα «γαλατάκι» της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ συμμετείχε στον μαραθώνιο των Υπεραγορών ΑΜΦΑΜΕΓΑ «Run As One» και κατέκτησε τη 2η θέση

27.10.2017


Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος μαραθώνιος «Run As One»  από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η ομάδα της Χαραλαμπίδης Κρίστης «γαλατάκι», συμμετείχε δυναμικά και τερμάτισε δεύτερη.

Ο αγώνας δρόμου έγινε στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με στόχο την προώθηση και ενημέρωση των νέων για υγιεινές διατροφικές επιλογές.

Το γαλατάκι Σοκολάτας και Μπανάνας, είναι «Πάντα στη ζωή μας!» γιατί με αυτό μεγάλωσαν και μεγαλώνουν γενιές και γενιές, καθώς φτιάχνεται εδώ και 45 χρόνια από φρέσκο, κυπριακό γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης. Είναι ιδανικό για τα παιδιά, που κατά την ανάπτυξή τους χρειάζονται ασβέστιο και βιταμίνες, το τέλειο recovery drink για αθλητές που αναζητούν ένα φυσικό ρόφημα για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και μια καθημερινή απολαυστική επιλογή για όλους μας.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, προσφέροντας διαχρονικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων. Είναι μάλιστα διεθνώς αναγνωρισμένη, αφού τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Επιπλέον, η εταιρεία διακρίνεται για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

#CharalambidesChristis # ToKaliteroMas

 

 


Oι πρώτες εικόνες του 33χρονου στο δικαστήριο που συνελήφθη για την ανάμειξη του στο διπλό φονικό του Στροβόλου Ο 33χρονος με βάση τα όσα είπε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο έγκλημα. Ενέπλεξε τον εαυτό του στην υπόθεση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει τα κίνητρα του άγριου φονικού, ενώ φέρεται να διατύπωσε τη θέση ότι το έγκλημα σχεδιαζόταν εδώ και μια 5ετία. Το ThemaOnline παρουσιάζει φωτογραφίες του 33χρονου Λοΐζου Τζιωνή, χωρίς να φανερώνει το πρόσωπό του. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ίδιος εμπλέκει τον εαυτό του στο έγκλημα και μάλιστα στη δικαστική διαδικασία που άρχισε λίγο μετά τις 11:00, δημοσιοποιήθηκαν οι πιο πάνω λεπτομέρειες, δεν υπάρχει ηθικό δίλημμα για αποκάλυψη στοιχείων που αφορούν τον 33χρονο. Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον 33χρονο από τα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Αγίου Δομετίου ήταν σαλούν, ενώ οι υπεύθυνοι της μεταφοράς του τήρησαν στο έπακρο τα χρονοδιαγράμματα. Το saloon όχημα μάρκας mazda αφίχθηκε στον χώρο των δικαστηρίων ακριβώς στις 11:00. Εν συνεχεία κατευθύνθηκε εντός του καλυμμένου με συρματοπλέγματα χώρου πίσω από το κτήριο του Δικαστηρίου. Εκεί περίμεναν αστυνομικοί που άνοιξαν την είσοδο. Ο 33χρονος ήταν πολύ ήρεμος και μιλούσε με λεπτότητα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ThemaOnline.


533