"Βραδιά αγάπης", η φιλανθρωπική συναυλία με Ασμάτιον live stage που διοργανώνεται για την οικονομική στήριξη νεαρού συμπατριώτη μας

15.11.2017



Σήμερα, 15 Νοεμβρίου, το βράδυ, πραγματοποιείται φιλανθρωπική συναυλία με Ασμάτιον live stage, στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών. Μία συγκινητική προσπάθεια με σκοπό την οικονομική στήριξη για την αποθεραπεία νεαρού συμπατριώτη μας.

Ο νεαρός συμπατριώτης μας, 24 ετών, που πάσχει από μυοπάθεια, εδώ και τρείς μήνες βρίσκεται στη Γερμανία όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδίας για την τοποθέτηση μηχανήματος υποστήριξης. Πλέον, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο νησί μας αλλά καλείται να αντιμετωπίσει τεράστια οικονομικά έξοδα. Μεταξύ άλλων, 4 φορές τον χρόνο θα πρέπει να μεταβαίνει στη Γερμανία, όπου τα έξοδα επίσκεψης ιατρού ανέρχονται σε 500 ευρώ τη φορά, αλλά και να αγοράζει διπλό αεροπορικό εισιτήριο αφού χρειάζεται να μεταφέρει μαζί του διάφορα μηχανήματα.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στον συμπατριώτη μας, αφού όλες οι συμμετοχές, το Δημοτικό θέατρο και οι διαφημίσεις είναι δωρεές. Η συναυλία ξεκινά στις 8 και η τιμή του εισιτηρίου τέθηκε στα 10 ευρώ. Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν μπορούν φυσικά να συνεισφέρουν οικονομικά, επικοινωνώντας με το gima caffe στα Λατσιά (τηλ. επικοινωνίας: 22571610) για περισσότερες πληροφορίες.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1679