Délifrance σημαίνει υψηλή αρτοποιία

04.12.2017



Σκεφτείτε ψωμί, κρουασάν, γλυκό, αλμυρό σνακ. Και τώρα, σκεφτείτε Γαλλία. Παράδοση, ανώτερη γεύση και ποιότητα και πάνω απ’ όλα κουλτούρα. Συνδυάστε τα, και έχετε την Délifrance.

Από τη δημιουργία της εταιρείας 30 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η Délifrance παράγει και εμπορεύεται προϊόντα που προέρχονται από την παραδοσιακή γαλλική τεχνογνωσία σε όλο τον κόσμο. Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της; Καταφέρνει να προσαρμόζεται στην κουλτούρα και στις γεύσεις κάθε χώρας ανάλογα με τις εμπορικές πρακτικές, τις παραδόσεις και τις καταναλωτικές συνήθειες της κάθε μίας. Με παρουσία σε 90 χώρες, η Délifrance έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο θυγατρικών εταιριών και εργοστασίων παραγωγής μοναδικό στο είδος του.

Με οδηγό το πάθος για δημιουργία και καινοτομία, η Délifrance δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις τάσεις και τα νέα προϊόντα της, κι αυτό είναι κάτι που πηγάζει ανεμπόδιστα από την εκμοντερνισμένη κληρονομιά της. Στην Κύπρο, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Délifrance αντιπροσωπεύει η εταιρεία Ρολογής Λτδ, προσφέροντας πάντα προιόντα υψηλής διατροφικής αξίας στο πιάτο του Κύπριου καταναλωτή!





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1904