Délifrance σημαίνει υψηλή αρτοποιία

04.12.2017Σκεφτείτε ψωμί, κρουασάν, γλυκό, αλμυρό σνακ. Και τώρα, σκεφτείτε Γαλλία. Παράδοση, ανώτερη γεύση και ποιότητα και πάνω απ’ όλα κουλτούρα. Συνδυάστε τα, και έχετε την Délifrance.

Από τη δημιουργία της εταιρείας 30 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η Délifrance παράγει και εμπορεύεται προϊόντα που προέρχονται από την παραδοσιακή γαλλική τεχνογνωσία σε όλο τον κόσμο. Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της; Καταφέρνει να προσαρμόζεται στην κουλτούρα και στις γεύσεις κάθε χώρας ανάλογα με τις εμπορικές πρακτικές, τις παραδόσεις και τις καταναλωτικές συνήθειες της κάθε μίας. Με παρουσία σε 90 χώρες, η Délifrance έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο θυγατρικών εταιριών και εργοστασίων παραγωγής μοναδικό στο είδος του.

Με οδηγό το πάθος για δημιουργία και καινοτομία, η Délifrance δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις τάσεις και τα νέα προϊόντα της, κι αυτό είναι κάτι που πηγάζει ανεμπόδιστα από την εκμοντερνισμένη κληρονομιά της. Στην Κύπρο, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Délifrance αντιπροσωπεύει η εταιρεία Ρολογής Λτδ, προσφέροντας πάντα προιόντα υψηλής διατροφικής αξίας στο πιάτο του Κύπριου καταναλωτή!

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Τραγωδία και Θλίψη στην Λευκωσία: Πέθανε το 3 μηνών βρέφος που είχε "αναστηθεί" πριν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Μπορεί το τρίμηνο βρέφος να ανάνηψε 45 λεπτά μετά το θάνατό του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσε να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για αυτό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, όπου τελικά έχασε τη μάχη με τον θάνατο. Το τρίμηνο βρέφος όταν επανάκτησε στις 19 Φεβρουαρίου καρδιακή λειτουργία υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα και παραχνωειδή εμφορά. Κρίσιμα βρέφος 3 μηνών-Ανένηψε μετά από 45' - Δηλώθηκε νεκρό Η μητέρα κατέθεσε στην Αστυνομία ότι πριν από τρεις ημέρες, ενώ το βρέφος βρισκόταν στην κατοικία του, έπεσε και χτύπησε στο μέτωπο, χωρίς όμως να ανησυχήσει κανένα από τα μέλη της οικογένειας, ώσπου ξεκίνησαν οι εμετοί. Τότε, το τριών μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε εισροφήσει εμέσματα και δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι προσπάθειες ανάνηψης, αρχικά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρις ότου αποκαταστάθηκε η καρδιακή, αλλά όχι και η εγκεφαλική λειτουργία του βρέφους. Ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διενήργησαν σχετικές εξετάσεις και πήραν κατάθεση από την μητέρα του βρέφους για τον τρόπο με τον οποίο αυτό τραυματίστηκε και υπό ποιες συνθήκες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.


247