Νέα περίοδος αιτήσεων στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για δωρεάν εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, στα πλαίσια του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία»

16.01.2018Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, συνεχίζουν και φέτος να είναι δίπλα στα παιδιά, με τις δράσεις του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε το πρόγραμμα τη σχολική περίοδο 2016-2017, καθώς συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 700 παιδιά, ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν και πάλι οι αιτήσεις για δωρεάν εξατομικευμένες επισκέψεις σε διαιτολόγους και διατροφολόγους.

Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου (Συ.Δι.Κυ.), οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν και φέτος την ευκαιρία σε πάνω από 2.000 παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες. Τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν ένα από τα εγκεκριμένα μέλη του Συλλόγου που συμμετέχουν, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν ζύγισμα για ένα μήνα.

Η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής είναι απλή. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το σχετικό έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών στις Υπεραγορές, προσκομίζοντας και ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γεννήσεως ή της ταυτότητας του παιδιού. Έπειτα, θα λαμβάνουν ένα παραπεμπτικό δελτίο, το οποίο θα πρέπει να επιδείξουν στον ειδικό που θα επισκεφθούν, καθώς και μια λίστα με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα διαιτολόγους και διατροφολόγους του Συ.Δι.Κυ.

Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά, αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που θέτει ως προτεραιότητα το παιδί. Οι Υπεραγορές στηρίζουν σταθερά δράσεις που αφορούν τα παιδιά μας, δίνοντας έμφαση στον τομέα της υγείας και της ποιότητας ζωής. Η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα την καλή σωματική και πνευματική υγεία, εξακολουθούμε να δουλεύουμε στοχεύοντας στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των παιδιών σε κάθε επίπεδο. Είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς, ενώ κάθε μας επιτυχία μας δίνει κίνητρο για νέες προκλήσεις, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των μικρών μας φίλων».Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


65