3η Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αποφοίτων του Συνδέσμου Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με την στήριξη του Microsoft Innovation Center και του Ομίλου Folli Follie

19.01.2018Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Cyprus College στο πλαίσιο της αναγνώρισης των επαγγελματικών επιτυχιών και της  προσφοράς των αποφοίτων του στο επιχειρηματικό και κοινωνικό πεδίο διοργανώνει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 8.00 μμ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου την ετήσια τελετή βράβευσης των αποφοίτων.

Με χορηγούς των βραβείων το Microsoft Innovation Center και τον Όμιλο Folli Follie, η βραδιά θα επιβραβεύσει την αριστεία, τη καινοτομία  και τα επιτεύγματα των αποφοίτων με στόχο να αναδείξει και να ενισχύσει τα κίνητρα για την επίτευξη νέων ιδεών, νέων στόχων και δράσεων. Βραβεία θα απονεμηθούν για τις πιο κάτω κατηγορίες:

Απόφοιτος της Χρονιάς
Επιχείρηση Αποφοίτου της Χρονιάς
Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία
Γυναικεία Επαγγελματική Αριστεία

 

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Cyprus College θα ανακοινώσει επίσης την προσφορά μιας υποτροφίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου η στο Cyprus College σε νεοεισερχόμενο φοιτητή/τρια η οποία θα ανέρχεται στο 50% τις αξίας των διδάκτρων για το συνολικό χρόνο που απαιτείται για τη συμπλήρωση του πτυχίου.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Cyprus College συστάθηκε το 2010 και αριθμεί χιλιάδες μέλη .  Στόχος του είναι η ενίσχυση της κοινότητας των αποφοίτων, η δικτύωση των μελών του και η περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων τους μέσω κοινωνικών και άλλων δραστηριοτήτων.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


112