ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ: Partner του 11ου Παγκύπριου Συνεδρίου για Γονείς και Εκπαιδευτικούς, με το παιδικό γιαούρτι Advance

08.03.2018Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει ως partner, το 11ο Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς, που πλέον αποτελεί θεσμό τόσο για καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου όσο και για γονείς.

Το φετινό συνέδριο, υποστηρίζεται από το παιδικό γιαούρτι Advance, το οποίο μόλις λανσαρίστηκε στην Κυπριακή αγορά από την Χαραλαμπίδης Κρίστης και θα υποστηρίξει τους σκοπούς του συνεδρίου που αφορούν στην ενημέρωση για την υγεία, διατροφή και ανάπτυξη των παιδιών.

Το συνέδριο, διοργανώνεται από την ιστοσελίδα www.paidiatros.com και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, στις 13:30, στο Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχείου Στροβόλου. Κύριος ομιλητής του φετινού συνεδρίου θα είναι ο  καθηγητής γλωσσολογίας Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα ‘Ο ρόλος του σχολείου, των δάσκαλων και των γονέων στην κατάκτηση της μητρικής γλώσσας’.

Επιμέρους θέματα του συνεδρίου αποτελούν ανάμεσα σε άλλα η αποτελεσματική διαχείριση των χαρακτηριστικών της εφηβείας και οι χειρισμοί αρνητικής συμπεριφοράς, η χρήση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη κριτικής σκέψης στα παιδιά καθώς και η σημασία του σίδηρου στην υγιεινή διατροφή της νηπιακής ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

#CharalambidesChristis
#ToKaliteroMasΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


106