Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η UNILEVER TSERIOTIS συνεχίζουν το «Αποθεματικό Καρδιάς» για τον Οργανισμό «Hope for Children»

28.05.2018Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία UNILEVER TSERIOTIS, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του Διεθνούς, Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού «Hope For Children» CRC Policy Center, υλοποιούν για άλλη μια χρονιά το «Αποθεματικό Καρδιάς». Η δράση, η οποία συνολικά περιλαμβάνει τρεις φάσεις για το 2018, ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάρτη.

Η δεύτερη περίοδος της ενέργειας θα διαρκέσει από τις 24/05 έως τις 06/06 και αφορά την αγορά προϊόντων Unilever από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα μία περίοδος ως το τέλος του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, από το συνολικό ποσό των πωλήσεων των επιλεγμένων προϊόντων Unilever, το 1,5% θα δοθεί προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του οργανισμού. Τα εν λόγω προϊόντα θα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να τα βρουν και στα φυλλάδια των Υπεραγορών. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα αξιοποιηθούν για την έμπρακτη στήριξη των παιδιών υπό την προστασία του οργανισμού «Hope for Children».

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


131