Ψωνίζουμε και κερδίζουμε… γνώση στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με το νέο διαγωνισμό από την Henkel!

05.08.2018Οι καλοκαιρινές προσφορές συνεχίζονται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και μας προετοιμάζουν για τη νέα σεζόν!

Το Σεπτέμβρη μαζί με το σχολείο, για τους μικρούς μας φίλους, ξεκινούν και οι διάφορες δραστηριότητες. Ανάμεσά τους και η εκμάθηση ξένων γλωσσών, οι οποίες διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών και αποτελούν σημαντικό εφόδιο για την μελλοντική επαγγελματική τους εξέλιξη. 

Αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευασία DIXAN σε προσφορά και μαζί οποιοδήποτε άλλο προϊόν Henkel σε προσφορά, αποκλειστικά από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις 25 υποτροφίες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ. Ο διαγωνισμός ισχύει από 02/08 έως 05/09 για αγορές με τη SOCIAL FAMILY CARD των Υπεραγορών. 

Τα εν λόγω προϊόντα θα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να τα βρουν, επίσης, στα φυλλάδια προσφορών των Υπεραγορών σε έντυπη μορφή, καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  www.alphamega.com.cy  

Μη χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε κι εσείς μια από τις 25 υποτροφίες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και να δώσετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν μαθήματα γλώσσας για μια ολόκληρη χρονιά!
 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


30