Χαμός στο δικαστήριο: Τουρκοκύπρια έβαλε τον εραστή της να την βλέπει να κάνει σεξ με τον άντρα της και....

19.04.2017



Ο κακός χαμός έγινε στο «δικαστήριο» της κατεχόμενης Κερύνειας σε δίκη για μια περίεργη υπόθεση με αφορμή τις σεξουαλικές φαντασιώσεις μιας παντρεμένης Τουρκοκύπριας και μητέρας τριών παιδιών εκ των οποίων το μικρότερο τεσσάρων ετών. 
 Η Τουρκοκύπρια διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με έναν Τουρκοκύπριο και του είχε εκμυστηρευθεί την φαντασίωση της, να κάνει έρωτα με τον σύζυγο της και να παρακολουθεί κρυφά ο εραστής. Πριν λίγες μέρες η Τουρκοκύπρια κάλεσε τον εραστή της να σταθεί έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου για να την παρακολουθεί όταν έκανε σεξ με τον σύζυγο της. Το σχέδιο αρχικώς κύλησε ομαλά. Ωστόσο ο εραστής αποδείχθηκε ζηλιάρης και δεν άντεξε να βλέπει την ερωμένη του να κάνει έρωτα με τον σύζυγο της και πήδηξε από το παράθυρο, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και άρχισε να τους δέρνει και τους δύο.
Ο ανυποψίαστος σύζυγος που δεν ήξερε τίποτα αρχικώς νόμισε ότι επρόκειτο για κλέφτη και κάλεσε την «αστυνομία». Ο εραστής συνελήφθη και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας αφού αρχικώς είχε πει ψέματα ισχυριζόμενος ότι ήταν κλέφτης.Όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία στο δικαστήριο, μαζεύτηκαν οι συγγενείς του συζύγου έξω από το κτήριο και επιτέθηκαν εναντίον της άπιστης συζύγου για να την λιντσάρουν επειδή τους εξευτέλισε στη μικρή κοινωνία που ζουν.
Ο εραστής και η σύζυγος προφυλακίστηκαν για ψευδείς πληροφορίες στις «αρχές» και ο σύζυγος μάλλον ξεκίνησε τις διαδικασίες για διαζύγιο... 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2860