Στιγμές τρόμου σε πτήση προς Λάρνακα – Λιποθύμησε ο πιλότος εν ώρα πτήσης

10.10.2017Αναγκαστική προσγείωση στη Βουλγαρία έκανε αεροσκάφος από Newcastle προς Λάρνακα, όταν ο πιλότος του λιποθύμησε μέσα στο πιλοτήριο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής «The Sun», ο πιλότος ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε 16 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους. 

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφια, στη Βουλγαρία, με τους επιβάτες να περνούν το βράδυ τους σε ξενοδοχεία της περιοχής. Επιβάτης της πτήσης ανέφερε στην «Sun» πως είδε τον πιλότο να κείτεται στο πάτωμα και το πλήρωμα να τρέχει πανικόβλητο προς το πιλοτήριο με μάσκες οξυγόνου.

Ο πανικός εξαπλώθηκε και στους επιβάτες καθώς πίστεψαν πως επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση. Η εταιρεία με ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε την αδιαθεσία του πιλότου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν και τους επιβάτες για την υπομονή τους.

newsbomb.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


765