Παρ' ολίγον τραγωδία: Νεαρός μοτοσυκλετιστής έπεσε σε χαράδρα στο Λυθροδόντα (φωτός)

26.11.2017Παρ' ολίγον τραγωδία στον Λυθροδόντα όταν νεαρός μοτοσυκλετιστής έπεσε σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων. Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Υπηρεσία.

«ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 11:14 ανταποκρίθηκε σε επιχείρηση ανάσυρσης νεαρού τραυματία από χαράδρα βάθους 30 μέτρων περίπου στην ορεινή περιοχή μεταξύ των χωρίων Λυθροδόντα — Κυπροβάσας. Ο νεαρός επέβαινε σε τετράτροχη μοτοσυκλέτα όπου αφού έχασε τον έλεγχο κατέληξε στην χαράδρα. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος ομάδα και όχημα αναρριχήσεων από την ΕΜΑΚ. Οι ομάδες αφού κατέβηκαν στην χαράδρα ακινητοποίησαν τον τραυματία και αφού τοποθετήθηκε σε ειδικό φορείο με ειδική εξάρτυση ανασύρθηκε στο ύψος του δρόμου όπου σε συνεργασία με την Αστυνομία παραδόθηκε στην υπηρεσία Ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

(Ανδρέας Κεττής)
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
»

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


501