Λάρνακα: «Μαϊμού» φωτογράφος την εξαπάτησε και του έστειλε «προσωπικές» φωτογραφίες

26.11.2017Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα του περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα νόμου, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απάτης σχετιζόμενης με ηλεκτρονικό υπολογιστή και πλαστογραφίας σχετιζόμενης με ηλεκτρονικό υπολογιστή, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου 2017 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γυναίκα από τη Λάρνακα, έπεσε θύμα εξαπάτησης από χρήστη (χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο) μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος εμφανιζόταν ως φωτογράφος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, ο χρήστης μέσω γραπτών μηνυμάτων, έπεισε τη εν λόγω γυναίκα, όπως συνεργαστούν, με αποτέλεσμα η τελευταία να του αποστείλει (Νοέμβριο) προσωπικές/καλλιτεχνικές φωτογραφίες της, έναντι υπόσχεσης πληρωμής. Ακολούθως, ο εν λόγω χρήστης της απέστειλε σε ηλεκτρονική μορφή, απόδειξη εμβάσματος χρηματικού ποσού στο λογαριασμό της, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 33χρονου κάτοικου Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Σήμερα ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

24h.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


305