Απόλυτος εφιάλτης για Κύπριο παρουσιαστή-δημοσιογράφο: Του έκαψαν το αυτοκίνητο τα ξημερώματα

19.03.2018



Εκτεταμένες ζημιές υπέστη το όχημα της  37χρονης δημοσιογράφου Σταυρούλας Μιλτιάδους από πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 3.30 την αυγή και η οποία αποδίδεται εκ πρώτης όψεως σε εμπρησμό. Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στην Κισσόνεργα και από την φωτιά το όχημα, ένα σαλούν τύπου κονβερταπλ, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς ενώ ζημιές υπέστη και το όχημα του ιδιοκτήτη γειτονικής κατοικίας.

Το όχημα χρησιμοποιεί και ο σύζυγος της, επίσης δημοσιογράφος, Μάριος Ιγνατίου, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ορισμένες περιπτώσεις υπόπτων που πιθανολογεί ότι θα μπορούσαν να διαπράξουν το έγκλημα λόγω του λειτουργήματος που ασκεί.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα στην οποία εργάζεται ως αρχισυντάκτης ο Ιγνατίου, τη φωτιά αντιλήφθηκε ο ίδιος και την κατέσβησε με τη βοήθεια γείτονα πριν επεκταθεί και στην οικία.

Από την φωτιά προκλήθηκαν επίσης ζημιές στην πέργολα της βεράντας.  Οι εξετάσεις στην περιοχή θα συνεχιστούν με το φως της ημέρας προκειμένου να διαπιστωθούν  τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5000