Έπεσε το αυτοκίνητο του σε πλάτανο και σκοτώθηκε ενώ πανηγύριζε τη νίκη της Εθνικής Γαλλίας (pics)

16.07.2018



Τη νίκη της Γαλλίας στο Μουντιάλ αμαύρωσαν εντάσεις και δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα – Τουλάχιστον δύο μικρά σούπερ-μάρκετ υπέστησαν λεηλασίες στην περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων – Τη χαρά για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου διαδέχθηκαν οι ασχήμιες και τα επεισόδια στους δρόμους του Παρισιού και όχι μόνο


Πέρα από τα εκτεταμένα επεισόδια στους δρόμους του Παρισιού και όχι μόνο, η νίκη της γαλλικής εθνικής ποδοσφαίρου εξάλλου αμαυρώθηκε και από θανατηφόρα ατυχήματα. Στο Ανεσί, ένας πενηντάρης έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε κανάλι όπου το βάθος του νερού ήταν μικρό. Στο Σεν Φελίξ (Ουάζ) ένας άνδρας που πανηγύριζε ενώ οδηγούσε σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε πλάτανο. Ενώ τρία παιδιά, από 3 ως 6 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν τα χτύπησε μοτοσικλέτα στο Φρουάρ.

Η κυβέρνηση της Γαλλίας ανέπτυξε 110.000 αστυνομικούς και χωροφύλακες για τις εκδηλώσεις ενόψει της εθνικής εορτής της Γαλλίας και του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου.

Η χαρά αμαυρώθηκε…

Οι εκδηλώσεις χαράς για την κατάκτηση του κυπέλλου αμαυρώθηκαν από εκτεταμένα επεισόδια, όπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα και μαρτυρούν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.Οι πρώτες εικόνες καταγράφουν βανδαλισμούς σε μπαρ και περίπου τριάντα νεαρούς να λεηλατούν κατάστημα στη Σανζ Ελυζέ.

cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


824