Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι καλύτερα στην υγεία του και στέκεται πλέον όρθιος για μερικά δευτερόλεπτα

03.08.2018Είναι μεγάλο το «ταξίδι» της αποκατάστασης του Κωνσταντίνου. Και σε αντίθεση με άλλους οι οποίοι τον ξέχασαν-και αναφέρομαι στην στάση κάποιων μίντια- εμείς είμαστε εδώ και παρακολουθούμε διακριτικά την πορεία της υγείας του.

Πρίν απο λίγο ενημερώθηκα ότι μπορεί τις πιο πολλές ώρες της ημέρας ο Κωνσταντίνος να είναι στο αναπηρικό καροτσάκι, ωστόσο οι φυσιοθεραπείες ενδυνάμωσης των άκρων έχουν ήδη θετικό αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής με βάση τις πληροφορίες κατάφερε μόλις πριν από λίγες μέρες να σταθεί στα πόδια του, με την βοήθεια φυσικά των ειδικών, σκορπώντας χαμόγελα αισιοδοξίας στους οικείους του.

Η καλή είδηση είναι ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παλεύει και θα δείτε πώς στο τέλος θα πατήσει στα πόδια του.

fanpage.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


686