Ένα από τα πιο διάσημα και sexy ζευγάρια του Hollywood παντρεύτηκε μυστικά

29.12.2016Μέσα σε όλα τα αρνητικά του το 2016 είχε και κάποια πράγματα να μας δώσει/ανακοινώσει. Μετά τα τόσα δυσάρεστα των τελευταίων ημερών και δύο ημέρες πριν μας αποχαιρετίσει οριστικά μας έφερε την καλύτερη είδηση της ημέρας.

Το διάσημο και πολύ sexy ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε μυστικά, δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης. Εντάξει, μπορεί να χρειάστηκαν λίγα χρόνια κι ένας χωρισμός για να καταλάβουν πόσο λατρεύει ο ένας τον άλλο και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για την Katie Holmes και τον Jamie Foxx, οι οποίοι προσπάθησαν να μας κρυφτούν, μιας και ο γάμος τους δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, πολύ κλειστό θα λέγαμε, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star παρευρέθηκαν μόνο οι ίδιοι και oι κόρες τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στο ηλιόλουστο San Lucas στο Μεξικόσε μία ιδιωτική παραλία. Επιτέλους η Suri απέκτησε έναν φυσιολογικό πατέρα. Sorry Tom!

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


579