Ο Brad Pitt «νίκησε» την Angelina Jolie για ακόμη μία φορά

29.12.2016Αν υπάρχει κάτι που θα μας αφήσει το 2016 να θυμόμαστε φεύγοντας, αυτό είναι αναμφίβολα το διαζύγιο των Brangelina. Επί δύο μήνες σχεδόν όλη η showbiz ασχολούταν μαζί τους και με το τι συνέβη και τους οδήγησε στον χωρισμό.

Οι πληροφορίες πολλές, λίγα αυτά που πραματικά ίσχυαν κι εμείς να περιμένουμε κάθε φορά εναγωνίως να δούμε τι θα γίνει τελικά. Σχεδόν τρεισίμησι μήνες μετά και ακόμα δεν έχει κλείσει η υπόθεση τους.

Κατά διαστήματα έβγαινε και κάτι καινούργιο για το διαζύγιο, χωρίς όμως να επαληθεύονται όλα. Άλλες φορές είχε το πάνω χέρι η Angelina, άλλες ο Brad, όμως ποτέ δεν βγήκε κάτι συγκεκριμένο και οριστικό. Και μετά την είδηση πως ο Maddox έχει καταγράψει σε βίντεο όλους του τσακωμούς μεταξύ των γονιών του και παρά τις προσπάθειες της Angelina για το αντίθετο, ο Brad τη νίκησε ακόμη μία φορά.

Πριν βιαστείς να σκεφτείς να σου πούμε πως δεν βγήκε ακόμη κάτι σχετικάμε την κηδεμονία, ωστόσο η Angie πάλεψε με νύχια και με δόντια προκειμένου ο Brad να μη δει τα παιδιά του στις γιορτές. Έλα όμως που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του US Magazine ο Brad όχι μόνο είδε τα παιδιά του το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, αλλά αντάλλαξαν και δώρα όλοι μαζί. Στις 21 Δεκέμβρη o Brad έκανε αίτηση για να δει τα έξι του παιδιά και παρά τις προσπάθειες της Jolie, τελικά τα κατάφερε!

Angelina Jolie – Brad Pitt σημειώσατε διπλό!

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


551