Παντρεύτηκε κρυφά η διάσημη ηθοποιός; Η βέρα στο δεξί, που «φούντωσε» τις φήμες (pics)

10.03.2018



Αν και η σχέση τους δεν μετράει πολύ καιρό, ο έρωτας της 51χρονου ηθοποιού για το νέο της σύντροφο, είναι μεγάλος. Τόσος, ώστε είναι ικανός να την οδηγήσει στο τρίτο στεφάνι! Αν δεν έχει ήδη μπει, αφού στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της, ο φακός κλίκαρε στο δεξί της χέρι, όπου φιγουράρει μία βέρα!

Και δεν ήθελε και πολύ για να «φουντώσουν» οι φήμες ότι η Robin Wright παντρεύτηκε κρυφά τον Γάλλο σύντροφό της, Clement Giraudet. Το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο Saint Laurent, για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς εκείνος είναι μάνατζερ ποδοσφαίρου. Και η παρουσία τους στις κερκίδες, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ηθοποιός ένιωσε μία πλήξη και με κάθε ευκαιρία στρεφόταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της, που έδειχνε προσηλωμένος στον αγώνα.

Αυτή είναι η τρίτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού και η δεύτερη σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Σύμφωνα με τη σελίδα Page Six, μένει μαζί στο σπίτι της ηθοποιού στο Λος Άντζελες. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το ζευγάρι οι φήμες περί γάμου. Ούτε, όμως και τις έχουν διαψεύσει. Σε περίπτωση, πάντως που ισχύουν, αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την Robin Wright. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον Dane Witherspoon και ο δεύτερος με τον Sean Penn, με τον οποίο χώρισαν το 2010, μετά από 14 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Πάντως, για την γοητευτική ηθοποιό, φέτος είναι η χρονιά της τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, αφού μετά την απόλυση του Kevin Spacey, ανέλαβε εκείνη τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολύ πετυχημένη σειρά, «House of cards».

mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2936