Αλλος ένας «άγγελος» στην ομάδα της Victoria Secret (Photos)

01.11.2016Η Skriver, που φέτος έκλεισε τα 22 και θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως, είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κοπεγχάγη από γονείς που και οι δύο είναι ομοφυλόφιλοι. Το γεγονός αυτό της έχει προσφέρει ένα εντελώς «ανοιχτό» σε προκλήσεις μυαλό ενώ είχε και την ευκαιρία να ταξιδεύει από μικρή. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη, ασχολούμενη με τον αθλητισμό, κάποιος ατζέντης την πλησίασε και της πρότεινε να ασχοληθεί με το modeling. Αν και εκείνη αρνήθηκε, υπήρξαν σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα τόσες κρούσεις που η Josephine αποφάσισε να δοκιμάσει.

Έτσι, τον Φεβρουάριο του 2011 έκανε το ντεμπούτο της στα catwalks στο σόου του Calvin Klein στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Λίγο καιρό μετά εμφανίστηκε και στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο περπατώντας για τους οίκους Gucci, Dolce & Gabbana, Chanel, Balenciaga, Yves Saint Laurent και Valentino. To 2013 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο fashion show της «Victoria's Secret» και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία της φωτογράφιση

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


1165