Τραγικές ώρες για πασίγνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Η κόρη του διαγνώστηκε με καρκίνο…

17.12.2017



Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνά ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής καθώς η κόρη του, η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώσθηκε με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης τον Νοέμβριο του 2017.

Ξεκίνησε λοιπόν το δικό της δύσκολο αγώνα ενάντιο στον καρκίνο, μια μάχη στην οποία και πρέπει να βγει νικητής. Μέτα από πολλές, όμως, χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις δυστυχώς λόγω της επιθετικότητας της σπανιότητας του είδους του συγκεκριμένου αυτού όγκου πρέπει να γίνει η μετάβαση του μικρού αυτού αγγέλου σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα για να δοθεί η βέλτιστη επιστημονική διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτεί το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Για τον λόγο αυτό ο πατέρας του μικρού κοριτσιού και γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο για να μαζευτεί το υπέρογκο χρηματικό ποσό που απαιτείται για να σωθεί το αγγελούδι του.

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε!!!!  Λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 5266070334001, IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα.  Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της, Τουράνη Αμαλία, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail [email protected]





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5485