Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας, προχώρησε στο σχεδιασμό μίας απόλυτα εκσυγχρονισμένης ιστοσελίδας, αποκλειστικά για τις εξαγωγές της εταιρείας.

23.07.2018Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας, προχώρησε στο σχεδιασμό μίας απόλυτα εκσυγχρονισμένης ιστοσελίδας, αποκλειστικά για τις εξαγωγές της εταιρείας.

Μέσα από την ιστοσελίδα, τόσο οι πελάτες όσο οι συνεργάτες και οι καταναλωτές, μπορούν να ενημερωθούν για την ιστορία, το όραμα, την αποστολή, τις κατηγορίες προϊόντων και τις κυριότερες  χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται εξαγωγικά η Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Παράλληλα, η νέα ιστοσελίδα ενημερώνει για όλες τις εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία με δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή.  

Η έναρξη της λειτουργίας της  νέας ιστοσελίδας της Χαραλαμπίδης Κρίστης, εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για την ανανέωση της εταιρικής εικόνας, αποτελώντας ένα ακόμα σημείο αναφοράς στην πορεία ανάπτυξης, εξέλιξης και εκσυγχρονισμού σε επίπεδο επικοινωνίας της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

http://exports.charalambideschristis.com.cy/

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


230