Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ!

11.01.2017
Η εκπομπή θα έχει τίτλο “Πάμε Ευρώπη” και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα. Στο επίκεντρο της εκπομπής θα βρίσκεται το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, οι πρωτοβουλίες και οι αποφάσεις του, αλλά και η δράση των Κύπριων Ευρωβουλευτών και των άλλων κρατών μελών.

Πρόκειται για ένα έργο που συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο προκειμένου να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα την Ευρώπη.

Πηγή: ilovestyle.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


475