Κρίμα! Μόλις χώρισε αγαπημένο ζευγάρι της Κυπριακής showbiz

11.01.2017Φαίνεται πως οι χωρισμοί έχουν γίνει επιδημία. Ακόμη ένα ζευγάρι γνωστό στη show biz αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Ο λόγος για την αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια Χελένα Παναγή και τον Αντρέα Πραστίτη.Οι δυο τους προτίμησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κρατώντας τα καλά στοιχεία από τη σχέση τους. «Χώρισαν χωρίς εντάσεις και καβγάδες», αποκαλύπτει στο lifenewscy.com άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.Παρά όμως το γεγονός ότι ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός, δεν υπήρξαν μεταξύ τους αντιπαραθέσεις και έντονες αντιδράσεις.Η Έλενα τον τελευταίο καιρό μετακόμισε για τα καλά στην μακρινή Νέα Υόρκη όπου κυνηγά το όνειρο της να κάνει μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Να τους ευχηθούμε και τους δυο καλή συνέχεια ότι και αν κάνουν από εδώ και πέρα.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


958