Σάλος σε χωριό της Κύπρου: Η νύφη λίγα 24ωρα πριν τον γάμο έκανε one night stand με άλλον!

12.10.2017Καμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Γιατί όχι μόνο οι τοίχοι έχουν αυτιά αλλά και οι συνεπιβάτες που τυγχάνει να είναι συγγενείς του γαμπρού. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και φθάνουν στα γραφεία του ShowTimeCy, μέσα από τα social media σε πτήση από Ελλάδα προς Λάρνακα, έξι φιλενάδες βρέθηκαν στην Αθήνα για να απολαύσουν την νυχτερινή ζωή της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ελα όμως, που μέσα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή τους, οι έξι φιλενάδες συζητούσαν δυνατά για το πόσους γκόμενους έβγαλαν η κάθε μία το βράδυ στο ξενοδοχείο. Για τα προσόντα μιλούσε η μία, για τις αντοχές του Mr “one night stand” διατυμπάνιζε η άλλη. Δυστυχώς όμως, όπως σας προαναφέραμε όχι μόνο οι τοίχοι είχαν εκείνη τη στιγμή αυτιά αλλά και ένας συνεπιβάτης ο οποίος τύγχαινε να ήταν ο ξάδελφος του γαμπρού που η μία από τις έξι φιλενάδες θα παντρευόταν.

Ξαφνικά, ο λεβέντης σηκώθηκε από τη θέση του, τις κοίταξε και τις τέσσερις και λέει δυνατά ” ακούτε τι λένε τα κορίτσια; Ρε τσούλα εσύ είσαι η τάδε από το τάδε χωριό που την Κυριακή θα παντρευτείς το ξάδερφο μου βρες τόπο να κρυφτείς. O γάμος δεν θα γίνει .” Τα όσα περιγράφει επιβάτης που ήταν εκεί είναι κωμικοτραγικά. Ο γάμος δεν έγινε ποτέ ενώ η νύφη ακόμα ψάχνει που να πάει να κρυφτεί.

showtimecy.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


3672