Αριστοτέλους-Εφραίμ: H πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατo που συγκλόνισε την οικογένεια τους

18.12.2017

Aνακοίνωσε εξέδωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού για τον θάνατο του Παναγιώτη Γιαννόπουλου, εκ των ιδρυτών του σωματείου που είναι ο αγαπημένος παππούς του Γιώργου Εφραίμ. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τόσο την σύζυγο του Χριστιάνα Αριστοτέλους όσο και τις οικογένειες τους. "Έφυγε από τη ζωή ο εκ των Ιδρυτών του Σωματείου Νο. 1 Μέλος μας ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Εκκλησία Πέτρου & Παύλου στις 12:00.
To Σωματείο θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και τιμής.
Επίσης το ΛΑΒΑΡΟ στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ θα κυματίζει 40 ημέρες μεσίστια.
Το Σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ο Πρόεδρος, τα μέλη, ο Διευθυντής και το προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του φίλου Παναγιώτη"

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Tι συμβαίνει; Ο Μάριος Ματσάκης καταγγέλνει την αστυνομία για το φονικό Στροβόλου Ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο γιο του ζεύγους διενεργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Απριλίου. Παρόντες ήταν οι δυο ιατροδικαστές που εκπροσωπούν την Δημοκρατία, Ελένη Αντωνίου και Χαρά Σπηλιωπούλου εξ Ελλάδος καθώς επίσης και ο Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας. Ο Μάριος Ματσάκης που μίλησε στο SigmaLive αρχικά επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο και ακολούθως κατήγγειλε ότι οι Αρχές δεν του επιτρέπουν να διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή, αίτημα το οποίο ο ίδιος υπέβαλε. Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό: Ζητά επιπρόσθετα στοιχεία η Σπηλιωπούλου Σήμερα επανήλθε όπως είπε με νέο αίτημα μέσω δικηγόρου και με οδηγίες όπως αναφέρει από την Γενική Εισαγγελία, δεν του επιτρέπεται να διενεργήσει αυτοψία. Από πλευράς της Αστυνομίας, αναφέρθηκε ότι η Αστυνομία δεν ενεργεί αυθαίρετα σε τέτοιου είδους σοβαρές υποθέσεις, αλλά μετά από σχετική καθοδήγηση. Μόλις σήμερα επισημαίνει ο κ.Ματσάκης ολοκληρώθηκαν εξετάσεις που κανονικά θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί απ’ την πρώτη μέρα. Κληθείς από το SigmaLive να δώσει κάποια εικόνα για το πόρισμά του ο κ.Ματσάκης δεν θέλησε να προβεί σε κάποια τοποθέτηση. Ο κ.Ματσάκης κληθείς επίσης να σχολιάσει το αν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ιατροδικαστική εξέταση στον ανήλικο από την ημέρα του εγκλήματος, ο κ.Ματσάκης ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν έγινε απ την ίδια μέρα, παρανόμως, κάτι τέτοιο.