Αριστοτέλους-Εφραίμ: H πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατo που συγκλόνισε την οικογένεια τους

18.12.2017

Aνακοίνωσε εξέδωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού για τον θάνατο του Παναγιώτη Γιαννόπουλου, εκ των ιδρυτών του σωματείου που είναι ο αγαπημένος παππούς του Γιώργου Εφραίμ. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τόσο την σύζυγο του Χριστιάνα Αριστοτέλους όσο και τις οικογένειες τους. "Έφυγε από τη ζωή ο εκ των Ιδρυτών του Σωματείου Νο. 1 Μέλος μας ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Εκκλησία Πέτρου & Παύλου στις 12:00.
To Σωματείο θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και τιμής.
Επίσης το ΛΑΒΑΡΟ στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ θα κυματίζει 40 ημέρες μεσίστια.
Το Σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ο Πρόεδρος, τα μέλη, ο Διευθυντής και το προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του φίλου Παναγιώτη"

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα