Έσκασε η βόμβα Survivor: Η νέα καυτή Μαχήτρια Φελίσια Λαπάτη σε σχέση με παίκτη των Μαχητών! (δείτε εδώ)

19.03.2018



Μία είδηση που κανείς μέχρι τώρα δεν ήξερε και ένα παρασκήνιο απευθείας από Άγιο Δομίνικο. Όπως γνωρίζετε έχουμε την τύχη να έχουμε εσωτερική πληροφόρηση για το Survivor και όλα τα θέματα που σας έχουμε γράψει, ειδικά παρασκήνια επιβεβαιώνονται. Σήμερα όμως σας έχουμε ένα άλλο θέμα και αφορά τη νέα παίκτρια των Μαχητών, την Φελίσια Λαπάτη! Όχι... δεν θα σας γράψουμε το κλασικό, για την σχέση της με τον Βρεττό αλλά θα σας αποκαλύψουμε το έντονο φλερτ που είχε στο παρελθόν με συμπαίκτη της -πλέον-.

 

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr σε εγκαίνια γνωστού μαγαζιού και υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Οι δυο τους δεν έκαναν σχέση επίσημα όμως υπήρξε ένας έντονος ενθουσιασμός. Μπορεί στην πορεία για κάποιο διάστημα να χάθηκαν, όμως οι δρόμοι τους ενώθηκαν ξανά στο Survivor.Αυτό που δεν γνωρίζετε εσείς όμως, και θα σας το αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως όπως μας το μετέφερε η πηγή μας, είναι πως το ενδιαφέρον αυτό φούντωσε μόλις έφτασε στην καλύβα η Φελίσια, από την πλευρά του Θοδωρή.

"Εμείς το καταλάβαμε ότι γνωρίζονται γιατί το είπε και μόνος του και έδειχνε ότι χάρηκε παραπάνω από το φυσιολογικό!", ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr και συνέχισε... "Βέβαια, να σου πω ότι μπορεί ο ίδιος να ήταν συνέχεια από πίσω της όμως εκείνη τον απομάκρυνε αρκετά γιατί δεν νομίζω να ήθελε να δώσει δικαιώματα για φλερτ... Πάντως ο Θοδωρής την έχει από κοντά! Εδώ γελάμε όλοι με αυτό! Η Φελίσια κρατάει τις αποστάσεις της και τον απομακρύνει συνέχεια! Τώρα αν θα ενδώσει στο φλερτ τι να σου πω... Είναι νέο αίμα, οπότε όσο να ναι ενθουσιάστηκαν όλοι!", είπε κλείνοντας η πηγή μας 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3804