Ο Λούης αποκάλυψε το μεγαλύτερό πρόβλημα στην σχέση του με την Αστέρω – VIDEO

14.06.2018Ο Λούης Πατσαλίδης άφησε να φανεί ποιο είναι το  το μεγαλύτερό πρόβλημα στην σχέση του με την Αστέρω. Γι ακόμα μια φορά ο Λούης Πατσαλίδης μέσα από την σατιρική του εκπομπή στον Alpha "Λούης Night Show" αναφέρθηκε στην σύζυγό του Αστέρω. 

Αφορμή στάθηκε η εξήγηση του 'επαναλαμβανόμενου μοτίβου' που μας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, το οποίο επιχείρησε να εξηγήσει στην εκπομπή του Αντρέα Δημητρόπουλου η Στέλλα Δημάδη, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια. 

Ο ίδιος ο Λούης Πατσαλίδης έδωσε την δική του εξήγηση για το 'επαναλαμβανόμενο μοτίβο' δίνοντας ως παράδειγμα το σφογγάρισμα που αναγκαστικά κάνει με την παρέμβαση της συζύγου του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Ξέρετε πόσες φορές είπα δεν θα ξανασφογγαρίσω αλλά άμαν δικλίσει η Αστέρω τζιαι δει με όντως εν με μοτίβο που σφουγγαρίζω". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


271