Σεξ που κόβει την ανάσα: Το έκαναν στο χείλος του γκρεμού! (photo)

15.12.2016Τα μάτια τους σε ένα άκρως επικίνδυνο σημείο επέλεξε να βγάλει ένα ξαναμμένο ζευγάρι στο Ελ Σαλβαδόρ, πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη σεξουαλική φαντασίωση.

Και πώς όχι όταν το όνομα της τοποθεσίας «Πόρτα του Διαβόλου», μια κορυφή βουνού με μοναδική θέα στην πόλη Παντσιλμάκο, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και ασφάλειας!

Όπως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια… κίνησης στους θερμόαιμους εραστές, οι οποίοι πάντως δεν έδειξαν να ανησυχούν και ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ορμές τους στο χείλος του γκρεμού, φλερτάροντας με το θάνατο.

Και μπορεί να νόμισαν ότι εκεί ψηλά είχαν τουλάχιστον «προστατευτεί» από τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο υπολόγισαν χωρίς τους ορειβάτες, οι οποίοι τους έπιασαν στα πράσα και τους ξεμπρόστιασαν σε ολόκληρο το διαδίκτυο! Όχι βέβαια ότι έδειξαν να ενοχλούνται αφού συνέχισαν απτόητοι το έργο τους.newsbomb.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


554