Η νέα τρέλα-βλακεία του διαδικτύου περιλαμβάνει στήθη και στυλό…!

26.12.2016Το 2016 ήταν ένας χρόνος με πολλές κουλές και όχι τόσο έξυπνες μόδες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Μια από αυτές είναι και η τάση όπου γυναίκες κρατάνε αντικείμενα όπως ένα στυλό με το στήθος τους.

Η τάση ξεκίνησε, από που αλλού, από την Κίνα και την Ιαπωνία και κατέληξε να έχει πάνω από 1.240.000 προβολές παγκοσμίως! Μερικά ποστ μάλιστα συνοδεύονταν από σχόλια όπως «Νέα στάνταρ για μια θεά» και «Μόνο μια αληθινή γυναίκα μπορεί να το κάνει αυτό». Και προφανώς επέφερε αντικρουόμενες αντιδράσεις…!

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠοιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


1242