Γαμπρός διακόπτει τον γάμο και κατευθύνεται προς την κόρη της νύφης. Αυτά που της λέει, αφήνουν άφωνους τους καλεσμένους!

15.05.2017



Εσείς πως θα αντιδρούσατε εάν κατά τη διάρκεια του γάμου σας, ο μέλλοντας σύζυγός σας απαντούσε στον παπά «Περιμένετε μισό λεπτάκι» και έφευγε από τη θέση του; Και ακόμη χειρότερα, εάν αυτός ο άνδρας δεν ήταν μόνο μέλλοντας σύζυγός σας, αλλά και πατριός της κόρης σας…

Για αυτή τη νύφη, το παραπάνω σενάριο αποτελεί πραγματικότητα για την ημέρα του γάμου της και η αντίδρασή της τη στιγμή που ο γαμπρός κατεβαίνει τα σκαλιά, τα λέει όλα.

Ακόμη και ο ιερέας φαίνεται να ανησυχεί, αντιδρώντας με ένα «Ωχ, όχι!». Την επόμενη στιγμή λέει, «Ω, OK, κάνε ό, τι θέλεις».

Για όποιον δεν έχει παρευρεθεί σε οικογενειακή τελετή, η αντίδραση αυτού του γαμπρού μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργη. Αλλά για τα παιδιά που γίνονται μάρτυρες στο γάμο των γονιών τους, αυτή η αντίδραση σημαίνει πάρα πολλά.

Η αλήθεια είναι, ότι για τους νέους με παιδιά που ξαναπαντρεύονται, η νέα τους ζωή δεν αφορά μόνο στην αγάπη του ενός προς τον άλλο, αλλά συμπεριλαμβάνεται και η αγάπη και η αποδοχή προς και από τα παιδιά.

Και όπως είπε η Sandy Malone: «Έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερο εμπλέκονται τα παιδιά στις γαμήλιες γιορτές, τόσο πιο ευτυχισμένα είναι την ημέρα του γάμου».

Τι γίνεται όμως αν τα παιδιά είναι μικρά ή αν οι οικογένεια αποφασίσει να κάνει μια πιο παραδοσιακή τελετή; Λοιπόν, αν μοιάζατε λίγο με αυτό το γαμπρό, θα αλλάζατε το σενάριο για να ετοιμάσετε μια γλυκιά έκπληξη!

Παρακολουθήστε το βίντεο από τον χρήστη rumble nickovic1 παρακάτω, για να δείτε με ποιόν τρόπο αυτός ο γαμπρός εκπλήσσει τόσο τη νύφη, όσο και την κόρη της κατά τη διάρκεια της τελετής. Πόσο γλυκιά πράξη!


 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


7969