Εστεμμένη πέταξε το στέμμα της όταν της είπαν να κάνει…

04.09.2017



Κέρδισε το στέμμα και έπειτα από αυτό που της ζήτησαν το πέταξε. Το στέμμα στο χέρι έδωσε στους διοργανωτές των καλλιστείων η Μις Ηνωμένο Βασίλειο 2017, όταν τόλμησαν να της πουν να κάνει δίαιτα. Ο λόγος για την 28χρονη Ζόι Σμαλ από το Νότιγχαμσαϊρ, η οποία αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς τον Ιούνιο και είχε αρχίσει ήδη την προετοιμασία της για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διεθνή διαγωνισμό «Miss United Continents» στο Εκουαδόρ.

 Όταν της τηλεφώνησε η επικεφαλής της επιτροπής καλλιστείων και της ζήτησε να χάσει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος μπορούσε, αν ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό, εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκε τον τίτλο της. «Μου ζήτησαν να αρχίσω άμεσα δίαιτα και να χάσω όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά μέχρι την τελική φάση» αποκάλυψε το μοντέλο. Να σημειωθεί ότι φοράει ρούχα Νο 38 και διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα.

Η πρώτη της αντίδραση ήταν να κλείσει το τηλέφωνο, ενώ έπειτα από σκέψη δύο εβδομάδων αποφάσισε ότι δεν ήθελε πλέον να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό. «Δεν είναι αληθινά καλλιστεία. Βλάπτουν τα νεαρά κορίτσια λέγοντάς τους ότι είναι χοντρά» ανέφερε.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


9327