Σκύλος παίρνει μόνος του κάθε μέρα το λεωφορείο για να πάει βόλτα στο πάρκο

26.01.2018


Το διασημότερο σκυλί του Σιάτλ ονομάζεται Έκλειψη και πηγαίνει βόλτα μόνη της στο κοντινό πάρκο, με το λεωφορείο. «Όλοι οι οδηγοί λεωφορείων τη γνωρίζουν. Κάθεται σαν τους ανθρώπους και τους κάνει όλους χαρούμενους. Πώς μπορεί κάποιος να μην αγαπήσει αυτό το μουτράκι;», αναφέρει η συνοδηγός Τιόνα Ρέινγουοτερ.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μαύρο Λαμπραντόρ-Μαστίφ, ήταν στη στάση του λεωφορείου με τον ιδιοκτήτη του, τον Τζεφ Γιάνγκ. Ο Τζεφ έκανε τσιγάρο όταν ήρθε το όχημα και η Έκλειψη ανέβηκε στο λεωφορείο και πήγε στο πάρκο. Ο έξυπνος σκύλος περιμένει για 3-4 στάσεις και ξέρει πάντα πού να κατέβει. Παρόλο που ορισμένοι υπεύθυνοι αναφέρουν πως η Έκλειψη θα έπρεπε να φοράει το λουρί της, ο κόσμος στην Κομητεία Κινγκ επιτρέπει τους σκύλους στις δημόσιες συγκοινωνίες, με την άδεια του οδηγού.

Έτσι, καθώς αυτό το τετράποδο δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα αλλά κάνει τους επιβάτες να χαμογελούν, οι οδηγοί του επιτρέπουν πάντα να χρησιμοποιεί το λεωφορείο. Η Έκλειψη πρέπει να είναι περήφανη για τον εαυτό της. Το προφίλ της στο Facebook αναφέρει: «Λατρεύω τη ζωή της μεγάλης πόλης μου και απολαμβάνω καθημερινά τη διαδρομή για το πάρκο σκύλων Μπέλταουν.» Αν βρεθείτε στο Σιάτλ, ίσως συναντήσετε σε κάποιο λεωφορείο μια τριχωτή επιβάτιδα, την Έκλειψη.


tilestwra.com
















15103