Βίντεο: Οπαδός ξεφτιλίζει ποδοσφαιριστή παγκοσμίου κλάσης! Δείτε τι ντρίμπλα του έκανε

14.10.2016Εκδίκηση για λογαριασμό δεκάδων αμυντικών που έχει «γλεντήσει» ο Φρανκ Ριμπερί πήρε ένας οπαδός της Μπάγερν. Έπαιξε σε δίτερμα με την ομάδα και άφησε… κάγκελο τον Γάλλο με ανεπανάληπτη ντρίμπλα!

Μια ζωή ήταν εκείνος που αλώνιζε. Εκείνος που αλάλιαζε τα μπακ. Εκείνος που τους μοίραζε σακούλες. 

Ε, ήρθε η ώρα ο Φρανκ Ριμπερί να καταλάβει τι πόνο μοιράζει στους αντιπάλους του. Και πώς νιώθουν εκείνοι έπειτα από μια εξευτελιστική ντρίμπλα. 

Συμμετέχοντας σε δίτερμα στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν, όπου αγωνίζονταν επίσης και κάποιοι οπαδοί του συλλόγου, ο Γάλλος προφανώς υποτίμησε έναν αντίπαλό του. Αλλά ακόμα κι αν δεν το έκανε, δύσκολα θα μπορούσε να τον σταματήσει. 

Γιατί ο Αλεξάντερ Φρέιταγκ του ξηγήθηκε τέτοιο ποδοσφαιρικό χουνέρι, που το κατάλαβε μόνο όταν είδε την… πλάτη του και τον ανάγκασε έπειτα να τον συγχαρεί! Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


238