Η πρώτη αντίδραση του Κύπριου ποδοσφαιριστή μετά την ακύρωση της αλλαγής του και το επεισόδιο στον πάγκο

17.10.2016Φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη και την απρόσμενη ακύρωση της αλλαγής του ο ποδοσφαιριστής συναισθηματικά φορτισμένος δεν είχε και την καλύτερη αντίδραση.

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς που άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον άφησε δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης σίγουρα απογοητεύτηκε την συγκεκριμένη στιγμή όμως με μήνυμα του στο facebook έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η ίδια ένταση και το ίδιο πάθος που σε οδηγεί σε επιτυχίες και καλές εμφανίσεις, κάποιες φορές σε οδηγεί σε απρόβλεπτες αντιδράσεις ... Πάντα σεβόμουν και πάντα θα σέβομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους οπαδούς μας .. Μετά τον τραυματισμό μου και την επέμβαση θέλω να επανέλθω το συντομότερο στα επίπεδα που ήμουν και πριν και σε αυτά τα λίγα έστω λεπτά ήθελα να δώσω το μέγιστο για την ομάδα.. Δυστυχώς όταν ήμουν έτοιμος να μπω στο παιχνίδι η αλλαγή μου ακυρώθηκε για τους γνωστούς λόγους, γι αυτό και εγώ από απογοήτευση και μόνο αντέδρασα με αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια.. Never give up!».

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


995