Σώθηκε από θαύμα γνωστός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο ατύχημα: Η προκλητική του δήλωση και η διάψευση

24.11.2016Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Αγγλίας με τη Λέστερ, ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο λόγος για τον Γερμανό Jeff Schlupp, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα μετά το ατύχημα με την αξίας 224.000 χιλιάδων Lamborghini του.

Ωστόσο σύμφωνα με τη Sun φαίνεται πως μετά το ατύχημα δήλωσε: «Ε, εντάξει. Έχω τρία αμάξια για να διαλέξω». Ο αριστερός μπακ των «Αλεπούδων», όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας, κατάφερε να διαφύγει χωρίς μία γρατζουνιά! Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ασθενοφόρα και αυτοκίνητα ασφαλείας, όμως ο ίδιος για καλή του τύχη, δεν χρειάστηκε την παραμικρή βοήθεια.

Η Sun που είχε το ρεπορτάζ, φαίνεται όμως πως προκάλεσε έντονη αίσθηση με τη φερόμενη δήλωση του νεαρού αθλητή. Ο ίδιος έδωσε την απάντησή του μέσω Twitter, διαψεύδοντας όσα έγραφε η εφημερίδα. «Τυπικός έλεγχος. Δεν βρέθηκε αστυνομία στο σημείο και σίγουρα δεν έχω τρία αμάξια! Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςFashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou

Βρεθήκαμε στο fashion show Natar/Georgiou και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επώνυμες που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους και αρνητικά και θετικά Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν στα Mad Awards. Ποιες Κύπριες δεν τα κατάφεραν; Διάβασε περισσότερα


1088