Oι αλλαγές στην ζωή μου, το summer party της Άννας Χαμπουλά, οι νέες συλλογές Mint και τα Instastories

Ήταν ένας πολύ έντονος μήνας. Από την μια ταξίδια στο Λονδίνο για να βλεπω πόσο γρήγορα μεγαλώνει η ανιψιά μου και από την άλλη πολλές εξελίξεις με τη ζωή μου εδώ στην Κύπρο.  Έδω και δυο ολόκληρες εβδομάδες είμαι σπίτι μου! Αλληλούια! Φαίνεται σαν ένα θαύμα! Κατάφερα να γυμναστώ ακόμα λίγες φορές πριν από τις θερινές διακοπές. Τρομερά δύσκολο ειδικά σε αυτή τη ζέστη!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Άννα Χαμπουλλα είχε ένα καλοκαιρινό πάρτι στο σπίτι της. Σούπερ διασκέδαση με καλό φαγητό, κοκτέιλς και μουσική. Το αγαπημένο μου κομμάτι της βραδιάς ήταν όταν οι 2 drummers μου παρέδωσαν τα τύμπανα για να παίξω! Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι ήταν πολύ καλή ιδέα αλλά προσπάθησα να κρατήσω ένα ρυθμό... No comment!

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφάσισα να μεταφέρω το «γραφείο» μου στον Κόννο, στο σκάφος του πατέρα μου. Ποιος μπορεί να παραπονεθεί, όταν εργάζεται στο laptop, φορώντας ένα μαγιό, στη μέση της Μεσογείου; Θα μπορούσα να κάνω και υπερωρίες..

Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ τυχερή που ζω στην καλύτερη πόλη του νησιού. Ειδικά τώρα με τις νέες εξελίξεις στο παλιό λιμάνι. Δοκίμασα το Pier 1 μια από αυτές τις νύχτες με μια ωραία παρέα συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας Διονυσίου, η οποία έλαμπε στην εγκυμοσύνη της! Ξέρετε πως μπορούμε να γίνουμε εμείς οι κοπέλες. Πολύ επιλεκτικές και εκλεκτικές με το που θα φάμε, αλλά το φαγητό και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά!

Στο μεταξύ, εκτός από τις δικές μου βαλίτσες, ταυτόχρονα ξεπακετάρω τα κιβώτια με τις συλλογές του χειμώνα που φτάνουν στο Mint. Έτσι όπως είμαι σε καλοκαιρινούς ρυθμούς ανοίγω γούνες και ζακέτες! Σκάω μόνο και μόνο που τα βλέπω!  

Αυτές τις μέρες πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν ξέρω πως θα κάνω βαλίτσα για 10 ημέρες στα ελληνικά νησιά, αλλά είμαι ακόμη πιο συγχυσμένη με το Instagram και τα νέα Instastories. Πρέπει να ομολογήσω πως χάρηκα λίγο - RIP στο Snapchat! Ειλικρινά δεν ήμουν ποτέ οπαδός του, όμως εμπιστευόμαι το αγαπημένο μου Instagram και θα δώσω μια ευκαιρία στα Instastories! Αν θέλετε να παρακολουθήςετε τη σύγχυση μου, ακολουθήστε με @kounnou. Σας υπόσχομαι να προσπαθήσω να είμαι διασκεδαστική!
Αντίο στον Αύγουστο Τα ταξίδια μου όλο το καλοκαίρι και το ελληνικό νησί που με απογοήτευσε

Summer lovin' happened so fast... Πράγματι, έτσι έγινε. Σήμερα είναι η τελευταια μέρα Αυγούστου και διερωτόμαι που στο καλό πήγε το καλοκαίρι; Σίγουρα δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Αυτή…

Continue Reading


Kounnous Fountain of Youth: Έτσι έζησα τα γενέθλια μου και ζωντάνεψα τον κήπο απο το αγαπημένο μου παιδικό παραμύθι

Άλλη μια χρονιά πέρασε μαζί και τα γενέθλια μου.Φέτος ήθελα κάτι μαγικό και ονειρικό, κάτι από τις αγαπημένες ιστορίες της παιδικής ηλικίας...«Τα Χρονικά της Νάρνια». Ευτυχώς, στάθηκα…

Continue Reading