Χαραλαμπίδης Κρίστης, Στραγγάτο Fruta Cherry Mix Η νέα απολαυστική γεύση στο γιαούρτι φρούτου

23.10.2017Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, πιστή στην υψηλή ποιότητα, εμπλουτίζει την γκάμα της με ένα νέο προϊόν: την αγαπημένη γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού σε απολαυστικό συνδυασμό με κεράσι.                                

Η νέα απολαυστική γεύση «Στραγγάτο Fruta Cherry Mix» περιέχει κεράσι, ηλιόσπορο και λιναρόσπορο. Χωρίς καθόλου λιπαρά και ζάχαρη (0% λιπαρά, 0% ζάχαρη), η γλυκιά του γεύση οφείλεται μόνο στα φρούτα και το φυσικό γλυκαντικό στέβια.. Η προσθήκη του ηλιόσπορου ως συστατικού της νέας γεύσης, ο οποίος είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως βιταμίνη Ε, μαγνήσιο, σελήνιο, θειαμίνη (Β1) καθώς και του λιναρόσπορου με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 λιπαρά οξέα, το καθιστούν ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Το καινούργιο προϊόν, Στραγγάτο Fruta Cherry Mix, κυκλοφορεί, σε ατομική συσκευασία των 150γρ. καθώς και σε τριπλή, 3 x 150γρ.

Το Στραγγάτο Fruta, το πρώτο κυπριακό γιαούρτι φρούτου με πρώτη ύλη το γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, το πιο θρεπτικό και γευστικό γάλα κυπριακής παραγωγής, είναι διαθέσιμο σε 6 μοναδικές γεύσεις: Στραγγάτο Fruta Φράουλα, Στραγγάτο Fruta Ροδάκινο, Στραγγάτο Fruta Superfood Berries, Στραγγάτο Fruta Detox Mix, Στραγγάτο Fruta Exotic Mix και τώρα Στραγγάτο Fruta Cherry Mix.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Αποτελεί μία από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

#CharalambidesChristis

#ToKaliteroMas

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


531