Η AEGEAN, συμμετέχει στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου

20.11.2017Η AEGEAN, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο και το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου, ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο, συνεργάζονται στο μεγαλύτερο Σχέδιο Επιβράβευσης καρτών σε όλη την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, η AEGEAN συμμετέχει στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου. Πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου τα εισιτήριά σας με την AEGEAN,  συγκεντρώνετε βαθμούς οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικά ταξίδια ή και σε ένα από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο που συμμετέχουν στο Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή.

Η εξαργύρωση των βαθμών ανταμοιβής για την αγορά εισιτηρίων στο δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air γίνεται απλά και γρήγορα, χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή.

Για Διεθνείς πτήσεις κοντινών αποστάσεων (λιγότερο από 1.000 μίλια) από / προς Λάρνακα  και από / προς Ελλάδα:

•           4.000 βαθμοί ανταμοιβής για 1 πτήση Economy Flex Class

•           7.000  βαθμοί ανταμοιβής για 1 πτήση  Business Class

Για Διεθνείς πτήσεις μακρινών αποστάσεων (περισσότερο από 1.000 μίλια) από / προς Λάρνακα  και από / προς Ελλάδα:

•           7.500 βαθμοί ανταμοιβής για 1 πτήση Economy Flex Class

•           13.500  βαθμοί ανταμοιβής για 1 πτήση Business Class

 

Για όλες τις πτήσεις AEGEAN και Olympic Air εντός Ελλάδας:

•           3.000 βαθμοί ανταμοιβής για 1 πτήση Economy Flex Class

•           5.500  βαθμοί ανταμοιβής για 1 πτήση Business Class

Σημειώσεις:

Οι βαθμοί αντιστοιχούν σε πτήσεις απλής μετάβασης (one way).

AEGEAN

H Aegean είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance.

H  AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air μετέφεραν 12,5 εκατομμύρια επιβάτες το 2016. Το πτητικό πρόγραμμά της για το 2018 περιλαμβάνει ένα δίκτυο 153 προορισμών, 31 εσωτερικού και 122 εξωτερικού σε 44 χώρες, με 16.600.000 διαθέσιμες θέσεις. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται από 60 αεροσκάφη.

Η Εταιρεία βραβεύτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά και όγδοη φορά τα τελευταία 9 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2017, από τα  Skytrax World Airline Awards. Σημαντική διάκριση αποτέλεσε και η ανάδειξη της AEGEAN στην ένατη θέση στη λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο (πλην των ΗΠΑ) του Conde Nast Traveler. Στην ψηφοφορία (που έγινε στο πλαίσιο των 30ών Readers’ Choice Awards) συμμετείχαν περισσότεροι από 300.000 ταξιδιώτες και το σχόλιο του Conde Nast Traveler επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «η AEGEAN είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα του προσωπικού της ενώ σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια επέκταση σε νέες αγορές».Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


134