Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εύχεται Καλές γιορτές σε όλη την Κύπρο, με τις νέες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες του φρέσκου γάλακτος

22.11.2017Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, πάντα κοντά στον καταναλωτή και πρωτοπόρα στην επικοινωνία της, κυκλοφορεί με νέες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες. Με αυτόν το δημιουργικό τρόπο, εύχεται καλές γιορτές στους κύπριους καταναλωτές που εμπιστεύονται την ποιότητα και γεύση της και την έχουν κατατάξει σε θέση ηγέτη με την προτίμησή τους.
Με κεντρική καμπάνια «Με στεφάνια τρέξτε όλοι, Γάλα-λα-λα-λααα» και χριστουγεννιάτικα στοιχεία στις συσκευασίες όλων των τύπων φρέσκου γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης, εύχεται σε όλους μας Καλά Χριστούγεννα.

Κάθε συσκευασία Χαραλαμπίδης Κρίστης, ένα ξεχωριστό γιορτινό μήνυμα αισιοδοξίας!
 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

#CharalambidesChristis
#ToKaliteroMas
#MyFreshMilk
#straggatoΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


337