Το Petrides Farm Park στο Μαρκί μεταμορφώνεται σε ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο χωριό

19.12.2017Για τρεις μέρες οι μικροί μας φίλοι παρέα με τις οικογένειές τους θα μπορούν να επισκεφθούν το Petrides Farm Park στο Μαρκί και να απολαμβάνουν διασκέδαση, survivor games, βόλτα πάνω σε γαιδουράκια και πόνυ, μουσική παιγνίδια, χειροτεχνίες, face painting, μπαλονοκατασκευές και ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι. Στον χώρο θα υπάρχουν και food stations όπως σουβλάκια, γλυκές κρέπες, hot dogs, φαγητά στην σχάρα από τον Serial Griller, mini-donuts από Lil’ Orbits, , Gourmet προϊόντα από την Gourmet Grocery Cy, και πολλά άλλα γλυκά και φαγητά.
 
Το Petrides Farm Park ετοιμάζεται αυτά τα Χριστούγεννα να προσφέρει τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες στιγμές στους μικρούς του φίλους σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό. Το τριήμερο 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ όλα τα παιδάκια μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους θα μπορούν να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο χωριό και να απολαύσουν εκτός από τα διάφορα παιγνίδια ένα γεμάτο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Μεταξύ άλλων, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι:
 
- Άφιξη του Άγιου Βασίλη στο χωριό που θα μοιράζει δώρα σε όλους τους μικρούς μας φίλους
- Οι Χριστουγεννιάτικοι μαγικοί χαρακτήρες της Disneyland Mickey & Minnie που θα μοιράζουν επίσης Χριστουγεννιάτικα δώρα στους μικρούς μας φίλους
- Εργαστήρια με κατασκευές
- Φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και τους χαρακτήρες της Disneyland Mickey & Minnie
- Surviror Games για ηλικίες 3-6 χρονών και 7+ χρονών
- Ζωγραφική προσώπου (face painting) & μπαλονοκατασκευές
- Μάγος
- Μαγική παραστάση με διαδραστικότητα για μικρούς και μεγάλους
- Βόλτα με γαιδουράκια και το πόνυ
- Χριστουγεννιάτικες συνταγές
- Slide, φουσκωτά, και πολλά άλλα.
 
Το τριήμερο 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Petrides Farm Park θα είναι μαγικό και γιορτινό με πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο χωριό είναι €5. Για παιδιά κάτω των 2 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Petrides Farm Park στο Facebook https://www.facebook.com/petridesfarmpark/ και στο τηλέφωνο 22 525255 και 99 411311.  Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την είσοδο σας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό. 
 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2100