Κατεβάστε το πρωτοποριακό application: Η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης #myMilk

16.02.2018Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία στην Κύπρο, αναγνωρισμένη για την ποιότητα και την πρωτοπορία της παρουσίασε την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, ημέρα αγάπης, το πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών φρέσκου γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης #myMilk.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης #myMilk, δημιουργήθηκε για να ανταμείψει και να ευχαριστήσει τους  καταναλωτές για την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Το #myMilk, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες καταναλωτές, συγκεντρώνοντας 300 πόντους από τις συσκευασίες φρέσκου γάλακτος που αγοράζουν και να τους εξαργυρώνουν με τρεις δωρεάν συσκευασίες του ενός λίτρου, φρέσκου Κυπριακού γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης της επιλογής τους, θέτοντας έτσι τη βάση για τη δημιουργία της μεγαλύτερης διαδικτιακής κοινότητας προνομίων για τους καταναλωτές της Χαρλαμπίδης Κρίστης.

 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαραλαμπίδης Κρίστης και μέσω του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της εταιρείας  «Συμμετοχή», για ένα μήνα, από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 14 Μαρτίου, η Χαραλαμπίδης Κρίστης προσφέρει με κάθε εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης #myMilk ένα λίτρο γάλα για τα υγιεινά προγεύματα των μαθητών στα σχολεία ολόκληρης της Κύπρου. Ο «Μήνας Συμμετοχής και Αγάπης» είναι μια πρωτοβουλία της Χαραλαμπίδης Κρίστης με τη συνεργασία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος της Χαραλαμπίδης Κρίστης, κύριος Αλέξης Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Πάντα είμαι χαρούμενος όταν μοιραζόμαστε μαζί  νέες προκλήσεις της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Καθημερινός μας στόχος και εταιρική φιλοσοφία μας είναι,  να μην επαναπαυόμαστε, να αναπτύσσουμε συνεχώς τα όριά μας ,με επίκεντρο τους Κύπριους καταναλωτές .

Σήμερα λοιπόν, είμαι διπλά χαρούμενος, διότι το myMilk δεν αποτελεί απλά μια ακόμα πρωτοπορία στο χώρο μας, αλλά απευθύνεται στον κάθε καταναλωτή προσωπικά και μας δίνει τη δυνατότητα να του επιστρέψουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει καθημερινά.

Είμαι επίσης περήφανος που η «πρεμιέρα» αυτού του προγράμματός μας επιβράβευσης των καταναλωτών μας, συνδέεται με το πρόγραμμά μας ,εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Συμμετοχή.»

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Εικόνας κυρία Σωτηρούλα Σωτηρίου σημείωσε: «Το myMilk είναι ένα λειτουργικό πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο ξεκινά με την καρδιά της Χαραλαμπίδης Κρίστης, το φρέσκο Κυπριακό γάλα μας. Το γάλα στην πρωτοποριακή συσκευασία, την οποία εμείς λανσάραμε εδώ και 4 χρόνια και όλοι αγαπάμε. Και μαζί με την ποιότητα και τη γεύση, μας έχει καθιερώσει στην πρώτη θέση στην καρδιά σας. Στόχος μας είναι η δημιουργία της μεγαλύτερης διαδυκτιακής κοινότητας για όλα τα προϊόντα μας, για όλους τους καταναλωτές μας, για όλους τους συνεργάτες μας, συνθέτοντας μια ενωμένη κυπριακή οικογένεια.»  Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά;

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Κορτζιά είναι η μούσα του Αντρέα Ζαννετίδη, αφού συχνά επιλέγει τη νεαρή καλλονή για τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μας παρουσίασε μία νέα του δημιουργία πάνω στο όμορφο μοντέλο, ένα μαύρο see through μάξι φόρεμα με κεντημένα κόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Χτες, σε εκδήλωση στη Λευκωσία, η γνωστή socialite από τη Λεμεσό, Σύλβια Μαυροπούλου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας το ίδιο φόρεμα του Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Δείτε τη φωτογραφία: Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσίες στον τελικό Σταρ Κύπρος Διάβασε περισσότερα


210