Ο Μάριος Κωνσταντίνου νέος διευθύνων σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης

05.03.2018Η Χαραλαμπίδης Κρίστης ανακοινώνει, ότι ο κος Μάριος Κωνσταντίνου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, με ισχύ από τις 5 Μαρτίου 2018.

Διαδέχεται στην θέση αυτή, τον κο Μάριο Καμπανελά,  ο οποίος με την ολοκλήρωση της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος, θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ως Εκτελεστικός Σύμβουλος.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης καλωσορίζει  στην οικογένειά της ένα έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος με σημαντικές σπουδές και πολυετή πείρα. Ο Μάριος Κωνσταντίνου είναι κάτοχος Πανεπιστημιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA από το Πανεπιστήμιο του Μέμφις των ΗΠΑ.

Από το 2013 διατέλεσε Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδος και Γενικός Διευθυντής Κύπρου στην εταιρεία PepsiCo. Άρχισε να εργάζεται στην  Corina Snacks, μέλος της πολυεθνικής  PepsiCo, από το 2000 αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Διευθυντή Μάρκετινγκ, Διευθυντή Πωλήσεων, Εμπορικού Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


387