Μαραθώνιος τατουάζ για φιλανθρωπικό σκοπό στην Πάφο

22.04.2018Το Σάββατο 14/4 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο μαραθώνιος τατουάζ στο στούντιο/κατάστημα Constantinos Cisse Ink & Designs και NK Clothing, σε συνεργασία με το Κέντρο Παρέμβασης για Άτομα με Αυτισμό Πάφου, από τις 10:00-22:00.

Εμπνευστές της ιδέας που προσέλκυσε αρκετό κόσμο ήταν η Χριστίνα Παπαζαχαρία, Ασκούμενη Δικηγόρος και ο Κωνσταντίνος Χριστοφή, Tattoo Artist Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου για τον αυτισμό και η οικονομική ενίσχυση του κέντρου παρέμβασης Πάφου.

Είναι εντυπωσιακό ότι ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του τον σκοπό μας και επέλεξε να κάνει τατουάζ μαζί με εισφορά, το παγκόσμιο σύμβολο του αυτισμού. Αυτό θα υπενθυμίζει μόνιμα σε όσους ανταποκρίθηκαν τη συμβολή στην ευρύτερη προσπάθεια στήριξης των οικογενειών και προβολής του ζητήματος.

Οι διοργανωτές ανέφεραν χαρακτηριστικά πως: «Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο που μας έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσουμε με τον τρόπο μας τη συμπαράστασή μας και όσους παρευρέθηκαν για την ευγένεια και την αλτρουιστική τους συμπεριφορά».

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2710