Με «ένα παγωτό» οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μοιράζουν «πολλά χαμόγελα» στον Ερυθρό Σταυρό

13.05.2018Σε διάσκεψη τύπου που παραχώρησαν την Παρασκευή 11/05/2018, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανακοίνωσαν την έναρξη της εκστρατείας τους με τίτλο «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα», με σκοπό την ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Με αφορμή το καλοκαίρι που πλησιάζει, οι Υπεραγορές μοιράζουν χαμόγελα στηρίζοντας τον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό της Κύπρου.

Η εκστρατεία αφορά την αγορά οποιουδήποτε παγωτού από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πραγματοποιείται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών. Από τα έσοδα της πώλησης κάθε παγωτού από 10/05 έως 06/06, το 5% θα διατίθεται για το πρόγραμμα στήριξης οικογενειών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών Ελίνα Θεοδότου εξήρε το πολυδιάστατο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, αναφερόμενη στην ηθική και υλική στήριξη που παρέχει σε ευπαθείς ομάδες του νησιού μας. «Η προσφορά του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού στην κυπριακή κοινωνία είναι ανεκτίμητη και περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων. Ωστόσο, δε χάνει την ευκαιρία να συμβάλλει με τα μέσα που διαθέτει και σε ανθρωπιστικές δράσεις εκτός Κύπρου, επιβεβαιώνοντας το διεθνή χαρακτήρα του», συμπλήρωσε.

Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, στη διάσκεψη παρευρέθηκε η πρόεδρος κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, η οποία ευχαρίστησε από καρδιάς τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. «Από την ίδρυσή του, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός υιοθέτησε τις θεμελιώδεις αρχές του Διεθνούς Κινήματος, όπως είναι ο ανθρωπισμός, η αμεροληψία, η ουδετερότητα, η ανεξαρτησία, ο εθελοντισμός, η ενότητα και ο παγκόσμιος χαρακτήρας, έχοντας προσφέρει σημαντικό έργο σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που το έργο αυτό αναγνωρίζεται και στηρίζεται από παράγοντες του τόπου μας».Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


245